Gegarandeerd slagen voor je theorie

Faalangst

Faalangst is een vorm van angst waar veel mensen mee te maken hebben. In de meeste woordenboeken wordt het omschreven als “angst dat je niet voldoet aan de gestelde verwachtingen”. Dit heeft veel met je zelfvertrouwen te maken. Door je angst om te falen kan je zelfvertrouwen een stuk minder worden. Door extra goed te oefenen en op die manier de regels en de verkeerskennis beter te begrijpen neemt je zelfvertrouwen toe en daarmee de faalangst af. Zo wordt slagen voor je theorie-examen een makkie!

Slaag gegarandeerd met Gegarandeerd Geslaagd!

Het is bij Gegarandeerd Geslaagd mogelijk om eerst een paar keer de cursus te volgen alvorens het theorie-examen te doen. Dit is bijvoorbeeld interessant voor mensen die moeite hebben met  leren of dingen te onthouden. Door dezelfde stof een aantal keer te herhalen wordt het voor iedereen makkelijk gemaakt om toch zijn of haar theorie-examen te halen. Zo kun je bijvoorbeeld de theoriecursus 2 of 3 keer op een zondag komen volgen en daarna doordeweeks nog een keer met op dezelfde dag theorie-examen. Je betaald hierbij eenmalig slechts €99,- euro de eerste keer dat je theoriecursus komt volgen en daarna €31,- euro op de dag van je theorie-examen zelf! Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om alleen de theoriecursus te komen volgen en zelf je theorie-examen te reserveren op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt.

Heb je zelf al een theorie-examen geboekt?

Misschien heb je zelf je examen al geboekt en wil je voor die tijd de theoriecursus volgen. Ook dat is bij ons mogelijk. Je geeft je simpelweg op voor een theoriecursus van Gegarandeerd Geslaagd en de rest regelen wij. Hoe dan ook wij helpen jou op weg en maken het voor iedereen gemakkelijk om te slagen voor zijn theorie-examen!

Gegarandeerd Geslaagd, dat is waar wij voor staan!

.btn-6510f77698616 { border-color:#444444 !important; color:#444444 !important; margin-bottom:15px; border-width:2px; } .btn-6510f77698616:hover { background-color:#444444 !important; color:#ffffff !important; }