Partner rijschoolhouders

Gegarandeerd Geslaagd partner programma

Heeft u regelmatig leerlingen die moeite hebben met het behalen van theorie? Gegarandeerd Geslaagd biedt uitkomst! Door middel van onze theoriecursus helpen we u kandidaat binnen 1 dag zijn of haar theorie te behalen, daarnaast profiteert u als rijschool daar van mee!

Voordelen voor uw leerling: tijdens de dagcursus onderwijzen wij de totale theorie van A tot Z. Bij ons is het dus geen plaatjes leren maar alle verkeersregels en onderdelen worden stuk voor stuk behandeld zodat uw leerling na de cursus veilig de weg op gaat.

Voordelen voor u als rijschool: geslaagde leerlingen natuurlijk! Hoe vaak komt het voor dat leerlingen stoppen met lessen omdat het maar niet wil lukken met de theorie, hier helpen wij een handje zodat uw leerling weer verder kan. Daarnaast geven wij een vergoeding voor elke doorgestuurde leerling. Een win win situatie dus!

Hoe werkt het? Heel simpel, u geeft Gegarandeerd Geslaagd door aan uw leerling, die geeft bij het aanmelden aan dat hij/zij bij u rijdt, wij noteren dit en u ontvangt een vergoeding.

Meld u aan! Geef ons de naam van uw rijschool door en wij voegen die toe aan de lijst, vanaf dat moment krijgt u voor elke leerling die de naam van uw rijschool vermeldt een vergoeding.

gegarandeerdgeslaagdpartner

 

Overige info/ hoe ziet de dag cursus eruit

Wij geven momenteel les aan kleine groepen van ongeveer 10 leerlingen per keer, zo krijgt iedereen de aandacht die hij of zij nodig heeft. Naast de auto theorie zijn wij sinds kort ook van start gegaan met motor theorie, voor informatie hierover kunt u het best even contact met ons opnemen.

Wij geven doordeweeks cursus maar ook in het weekend en zelfs op zondag. De tijdstippen van de cursus kunnen per keer verschillen maar over het algemeen begint de cursus meestal om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur, 6 uurtjes dus. Aangezien het CBR om 17:00 al dicht is, is het theorie examen meestal de volgende dag in de ochtend. Uw leerling komt een uur voor het examen eerst nog even naar ons waar we de lestof van de dag ervoor kort doornemen om alles nog even goed op te frissen, vervolgens gaan we samen naar het CBR om examen te doen. Vervoer van de cursus locatie naar het cbr wordt dan natuurlijk door ons geregeld. Mocht het zo zijn dat u leerling ondanks de cursus niet geslaagd is, dan mogen zij de cursus gratis opnieuw volgen, dit mag net zo vaak tot hij of zij is geslaagd! U leerling hoeft in zo’n geval alleen zelf theorie te reserveren bij het CBR, dit kan natuurlijk ook rechtstreeks via ons in dat geval betaald de kandidaat 50,- euro.

Het inschrijven gebeurt altijd via onze theorie cursus aanmeld pagina, hier staat een overzicht met de beschikbare cursusdata. De leerling vult zijn gegevens in en betaald direct 50,- euro met ideal, na de betaling ontvangt uw leerling een mail met een bevestiging. Het eventueel resterende bedrag kan hij of zij dan contant afrekenen op de dag van de cursus. U ontvangt voor elke leerling eenmalig een afgesproken vergoeding.

 

Heeft u vragen?

Twijfel niet om ze te stellen! Bij voorkeur telefonisch maar mailen is natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast kunt u gerust even rondkijken op de website hier vindt u de meeste informatie.

Contact gegevens:

Adres: Diepenhorstlaan 2e Rijswijk
Tel/ whatsapp: 0644441944
Email: gegarandeerdgeslaagd@hotmail.com