Theoriecursus

Binnen 6 uur slagen voor het theorie-examen!

Snel slagen voor je theorie-examen? Onder begeleiding van gedreven professionals word je binnen 6 uur klaargestoomd voor het theorie-examen. Ons speciaal ontwikkelde lesprogramma is volledig gericht op de gestelde normen van het CBR, daarnaast beschikken wij altijd over de nieuwste examenvragen! Voorbereiden is daarom niet nodig. Door middel van slimme trucjes en ezelsbruggetjes in onze theoriecursus maken wij het makkelijk om de leerstof te onthouden. Onze lesmethode is 100% examen gericht, waardoor jij in één keer kunt slagen! Wij bieden theorie-examen cursussen aan voor de auto en de motor!

Dagelijkse theoriecursus

Er worden dagelijks theorie dagcursussen gegeven. Tijdens de theoriecursus doe je volledige kennis op, op het gebied van verkeerstheorie. Je wordt getraind voor de wet- en regelgeving, verkeersborden, verkeerstekens, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Tijdens de theoriecursus worden alle onderdelen apart behandeld, waardoor eventuele voorbereidingen overbodig zijn. Daarnaast is het speciaal ontwikkelde lesprogramma volledig gericht op het theorie-examen bij het CBR. Dankzij het gebruik van de nieuwste examenvragen, ezelsbruggetjes en slimme trucjes waardoor je de stof makkelijk kunt onthouden maken wij het voor iedereen mogelijk om zonder moeite te slagen voor zijn theorie-examen! De theoriecursus is inclusief alle lesmaterialen en vervoer vanaf de cursuslocatie in Rijswijk (nabij Den Haag en Zoetermeer) naar het CBR en weer terug. Daarbij komt dat als je niet geslaagd bent, je de theoriecursus gewoon gratis weer opnieuw mag volgen, volledig op onze kosten! Je hoeft dan alleen zelf je examen te reserveren.

Het theorie-examen voor de auto bestaat uit twee delen

25 vragen over gevaarherkenning
40 vragen over verkeersregels en verkeerszinzicht

Het theorie-examen voor de motor bestaat 50 vragen

Het theorie-examen voor de motor bestaat uit 50 vragen, hiervan moet je 44 of meer vragen goed beantwoorden.

Wanneer ben je geslaagd voor het theorie-examen?

Je moet minimaal 13 van de 25 vragen over gevaarherkenning en 35 van de 40 over verkeersregels en verkeersinzicht goed hebben beantwoord.

Ook in één keer slagen voor je theorie-examen?

.btn-651106c175d24 { border-color:#777777 !important; color:#777777 !important; margin-bottom:15px; border-width:2px; } .btn-651106c175d24:hover { background-color:#777777 !important; color:#ffffff !important; }