Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Tijdens de rijlessen bent u de wettelijk en feitelijke bestuurder. Dit betekent dat u ten alle tijden zelf verantwoordelijk bent. Eventuele boetes voor verkeersovertredingen zijn voor eigen rekening. De rijschool is niet aansprakelijk voor letsel of schade.

Losse lessen dienen na afloop van elke les contant te worden afgerekend. Pinnen is niet mogelijk. Een lespakket mag in 2 termijnen worden betaald. De eerste termijn dient te worden voldaan bij de eerste les. De tweede termijn dient te worden voldaan zodra de helft van uw pakket erop zit. De lesprijzen kunnen per periode en/ of individu afwijken.

Let op: gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgebeld! Bij het niet of te laat doorgeven wordt de les in rekening gebracht.

CBR examens dienen online te worden betaald middels Ideal. Dit kan via onze website Motor AVB/AVD betalen

Een examen wordt pas gereserveerd als deze betaald is. Het examen geld is exclusief eventueel voorrijden voor het examen.

Om een examen op uw naam te kunnen reserveren moet u onze rijschool machtigen. Om dit te doen gaat u naar mijn.cbr.nl en klikt u op ‘rijschool machtigen’ vervolgens vult u ons rijschool nummer ‘3578U9’ in. Houdt uw DigiD bij de hand.

Op mijn.cbr.nl kun u ook uw gezondheidsverklaring (eigen verklaring) invullen. Zonder goedgekeurde eigen verklaring is het niet mogelijk om het laatste examen te doen. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd bij het CBR in sommige gevallen kan oplopen tot enkele maanden. Het is dus handig om uw eigen verklaring zo snel mogelijk in te vullen. De kosten voor uw eigenverklaring zijn 37,80.

Van een klein beetje regen smelt niemand (zeker geen stoere motorrijder) de les gaat met regen dus ook gewoon door! Op de rijschool hebben we regenpakken in alle maten, het gebruik hiervan is gratis! Ruim na de les altijd weer netjes de gebruikte spullen op.

Mochten er vragen of suggesties zijn dan horen we dat graag! Wij wensen jou veel rijplezier en een geslaagde weg naar je motorrijbewijs!